CINTA ABADI DECO GALLERY

CINTA ABADI DECO GALLERY
inspire ur style of living

Tuesday, March 23, 2010

Sehari CINTA ABADI DECO di Muzium Negara -part 2


hari ini relax bagi diriku, sedang menghirup air teh di tepi koridor dari bilik di swiss garden kuantan. yea..aku sdg bercuti di sini, tuu..nanti aku akan citer kan bab lain plak yea. kali nak citer pasal hari di muzium minggu ker dua, dari pagi kami dah sampai di perkarangan muzium..suasana agak sunyi dari minggu lepas..ermm..ahh..teruskan jer lah gerak hati ku..alang-alang dah datang.

setelah selesai semua kami menunggu customer.....ernnm..agak sunyi..mungkin tiada promosi dari pihak muzium atau kurang. tapi ada peniaga-peniaga baru yg joint. jualan terlalu slow kali ni banyak peniaga yang mengeluh..termasuk lah aku...hubby aku dah duk layan DVD.

setelah kul 4.00 petang, kami terus berkemas..sah tiada orang kali ni....ermm biasa tu lah dugaan berniaga...yg frust nyer aku bawak barang-2 3 kali ganda banyak dari last week..tapi apa kan daya tiada peminat yg datang..ada customer yg tak appreciate barang kami..aku malas nak layan..nak harga murah..sedang kan mereka tahu barang ni ada harga. biasa lah tuu....

hubby aku dah mood holiday...yeah...esok kami akan bertolak ker swiss garden kuantan. 4 hari kami disana...itu aku akan update kemudia yea...

opssss jap jap jap ..jangan lupa next week kami akan berada di muzium untuk minggu terakhir...kami akan bagi 10%-25% lagi diskaun untuk semua barang....so set masa anda sabtu dan ahad ini...yeazz...see u all..

pada members blog yg call for say hiii thanks...;) anda maybe akan dapat sesuatu...tunggu yea...klu ada rezeki......

roger n out.....yeazzaaaa.....

Complete tea set 24k gold. buatan Greece. 99% cont.
ready for sale for interested customer only. call us for price yeaz..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails